Dagboek van een stresskonijn


Stacks Image 214

Als dynamische veertiger werd Erik getroffen door een hartkwaal. Jarenlang zat hij gevangen in een roetsbaan van medische complicaties. In dit boek vertelt hij over zijn zoektocht naar inspiratie en zingeving tijdens deze moeilijke periode. Dit boek is bijzonder inspirerend voor iedereen die constructief wil omgaan met tegenslag, ziekte, verdriet en pijn.
Paperback, 132 blz
Prijs: 12 euro
(+ 1,50 euro verzendkosten)

Stress Survival Zakboek


Stacks Image 247

Wist u dat stress ook positief kan zijn? In dit boek legt Erik uit waarom dat zo is. Hij houdt een warm pleidooi voor meer kickstress en voor minder klotestress. Verban de negatieve gevolgen van stress voorgoed uit je leven. Met deze EHBO-gids bij de hand heeft zelfs het meest fanatieke stresskonijn weer zin in een actiever leven.
Paperback, 140 blz
Prijs: 12 euro
(+ 1,50 euro verzendkosten)


Wijsheid van de ezel


Stacks Image 249

In dit inspirerend boekje zet Erik in zijn kenmerkende no-nonsense stijl de basisprincipes van mindfulness uiteen, om daarna onmiddellijk over te gaan tot de praktijk. De heel concrete oefeningen laten je toe mindfulness perfect te integreren in je dagelijkse routine; Perfect voor wie de stress van alledag beter wil leren hanteren maar geen tijd heeft om dikke boeken te lezen.
Hardcover – 125 blz
Prijs: 15 euro
(+1,50 euro verzendkosten)

Succes zit tussen je oren


Stacks Image 212

Dit is het eerste boek van Erik. Hoewel het dateert uit 2001, zijn de zeven Gefbomen en de bijhorende citaten en verhalen over zijn zoektocht naar persoonlijk succes2 nog altijd waardevol en actueel. Met Succes2 bedoelt hij het resultaat van 2 belangrijke acties: dat je op weg gaat naar een zingevende droom en dat je groeit in wijsheid tijdens deze tocht.
Paperback, 155 blz
Prijs: 10 euro
(+1,50 euro verzendkosten)

We can work it out


Stacks Image 229

Aan de hand van het acroniem The Beatles geeft Erik tien concrete adviezen om zowel de team effectiviteit als de team spirit aan te zwengelen. Deze adviezen worden geïllustreerd aan de hand van diverse anekdotes uit de succesvolle carrière van The Beatles. De kracht – en meteen ook de zwakte- van The Beatles zat namelijk in hun diversiteit. Erik heeft zijn Beatles model voorgelegd aan verschillende Vlaamse en Nederlandse managers. Hun ervaringen en visies zijn verwerkt in dit boek, samen met een groot aantal praktische checklists.
Hardcover, 110 blz
Prijs: 15 euro
(+1,50 euro verzendkosten)